Studio-keittiö (53 kuvaa): suunnittelun salaisuudet ja tärkeät kohdat

Tähän mennessä keittiö-studio on erinomainen design-ratkaisu, joka on erittäin suosittu väestön keskuudessa. Itse asiassa se on asunto, jossa keittiö ja asuintilaa yhdistyvät yhdessä huoneessa - siinä standardi seinät, väliseinät ja ovet ovat yksinkertaisesti poissa.

Tämä studio keittiö on erityisen tärkeää, jos haluat tehdä kaunis ja alkuperäinen sisustus pieni asunto. Mutta tietysti suurissa tiloissa tämä voidaan tehdä.

Esimerkki keittiön studiosta

Esimerkki keittiön studiosta

Tärkeintä on punnita kaikki hyvät ja huonot puolet ja myös olla ainakin likimääräinen käsitys siitä, millä tavalla kaavoitustilaa käytetään parhaiten kussakin yksittäisessä tapauksessa.

Tietoja tästä ja puhua.

Kysymyksen positiiviset ja negatiiviset puolet

Ilmeisistä eduista on syytä korostaa tällaisia ​​kohtia:

 • Keittiöstudiossa on hyvä, että tila on näkyvästi suurennettu ja myös valo pääsee huoneeseen. Loppujen lopuksi olette samaa mieltä siitä, että kaksi ikkunaa huoneesta on parempi kuin yksi, koska se on paljon tilavampi.
Näytearkkitehdas, jossa on paljon luonnollista valaistusta

Näytearkkitehdas, jossa on paljon luonnollista valaistusta

 • Tämä on erinomainen vaihtoehto meluisille ja iloisille puolueille. Plus, ei ole sellainen, että asunnon omistajalla on ajoittain "katoamassa" yhtiöstä - koska kun uudistaa keittiö studiossa, kaikki on aina näkyvissä, ja lanka ei ole menetetty;
 • Keittiössä ei tarvitse ostaa akustista tai televisiojärjestelmää - voit sijoittaa kaiken asuintilaan niin, että voit nähdä ja kuulla mistä tahansa huoneiston osasta.
Huomattava plasma-asema studiohuoneistossa

Huomattava plasma-asema studiohuoneistossa

Puhutaan nyt puutteista. Vain muistaa, että kaikki on epäselvä, koska joku tahansa Nuance on haitta, mutta joku päinvastoin - mitään vaikutusta.

Puhumme erityisesti tällaisista hetkistä:

 • Huoneistossa ei ole erillisiä huoneita. Joten on tarpeen tehdä useimmissa tapauksissa, tietenkin, on kylpyhuone, mutta se ei ole vieläkään sama. Joten ajattele tarkkaan - jos pidät yksinäisyydestä ja sanot, että aviopuoliso tai puoliso järjestävät jatkuvasti yrityksiä, studiohuoneen keittiö ei ehkä ole sinua varten;
 • Ruoanlaitto hajuja jaetaan koko huoneistossa. Siksi on välttämätöntä huolehtia tehokkaan huuvan olemassaolosta. Jos laadullista tuuletusta ei voida järjestää millään tavoin asunnon teknisten ominaisuuksien vuoksi, niin studiossa oleva keittiö, yleinen tila on tarpeeton;
Keittiöhuovat

Keittiöhuovat

 • Samankaltaisten hankkeiden hinta on yleensä korkea. Eikä vain siksi, että materiaalikustannukset ja työvoimaa, mutta myös siksi, että usein purku vanhojen seinien ja yleisesti keittiö remodeling edellyttävät erityisiä lupia.
  Huomaa siis, että tällaiset korjaukset - tämä ei ole "taloudellista" vaihtoehtoa, vaikka kaikki olisi tehty itse, eikä vuokrattujen mestareiden avulla.

Neuvoja: älä käynnistä vanhojen seinien purkamista ilman arkkitehtien asianmukaista lupaa. Muutoin on olemassa riski paitsi vahingoittaa taloa, mutta myös "saada" raskaita sakkoja.

Yleisesti ottaen selvitimme tärkeimmät piirteet, joita tällainen ulkoasu on, nyt aloitamme käytännön neuvoja.

Suosituimmat kaavoitusmenetelmät

Alueellistaminen on välttämätöntä, jotta huoneiston alue voidaan jakaa visuaalisesti useisiin toiminta-alueisiin. Periaatteessa ei ole mahdollista jakaa mitään, mutta on paljon helpompaa käyttää rajattua tilaa.

Varsinkin kun keittiö-studio on 20 neliömetriä tai jopa vähemmän.

1
 • Ensinnäkin, jos valaistus on suunniteltu oikein, voit kytkeä valon vain siihen talon osaan, jota tarvitset.
Esimerkki onnistuneesta huoneistotilojen jakamisesta toimiviin alueisiin

Esimerkki onnistuneesta huoneistotilojen jakamisesta toimiviin alueisiin

 • Toiseksi, jos sinulla on 18 neliömetrin keittiö-studio, ja asunnossa asuu useita ihmisiä, eikä vyöhykkeillä ole visuaalista erottelua, se on hyvin vaikeaa levätä tai päinvastoin - töihin. Esimerkiksi joku tarvitsee nukkua, ja joku tässä vaiheessa työskentelee tietokoneella - miten ei häiritse toisiaan tässä tilanteessa? Mukavuus on mahdollista vain silloin, kun on ainakin jonkinlainen osio - hyllyt, telineet jne.

Katsotaanpa tarkemmin kaavoitusmenetelmiä.

Hyllyt, väliseinät ja epätavalliset hyllyt

Laittaa kuten väliseinän olohuoneessa ja keittiö, ja ne on valmistettu enimmäkseen metallia, puuta tai kipsilevyä. Se voi olla tavallisina hyllyt, ja jäänteitä vanhojen seinien, jossa nimenomaan ei purettu loppuun asti ja on ulokkeita, johon voi asettaa esineitä. Alla oleva kuva osoittaa selvästi, miten tämä voidaan toteuttaa.

Esimerkki tiiliosasta

Esimerkki tiiliosasta

Ja voit tehdä erittäin mielenkiintoista - jos hyllyt ovat leveät, niin toisella puolella ne voivat tallentaa matkamuistoja ja kirjoja, esimerkiksi ja toiset lisävarusteet.

Vaihtoehtona on mahdollista suunnitella studio-keittiö lasiosalla. Tässä tapauksessa osoittautuu, että seinään sellaisena kuin se on, mutta samalla ei riko avaruuden ykseyttä ja koko huoneiston, valo jakautuu tasaisesti.

Vihje: Jos pidät ratkaisun lasiosalla, luuletko, onko järkevää jäädä riippumaan kaihtimien yhdeltä puolelta?
Niiden avulla voit estää valon tunkeutumisen vyöhykkeeltä toiseen tarpeen mukaan.

Nyt harkitse keittiötilojen tekemistä ruokailutilojen välillä huoneiden välillä.

Alueiden erottaminen palkilla

Ruokapöytä keittiön ja olohuoneen välillä

Ruokapöytä keittiön ja olohuoneen välillä

Tämä on erinomainen ratkaisu hyvin pienille huoneistoille, joille on erittäin tärkeätä paitsi visuaalisesti jakaa tilaa, mutta sen jokaisen senttimetrin käyttäminen on kaikkein hyödyllisintä.

Keittiön baaritiskiä voidaan käyttää ruokapöytänä, olette samaa mieltä siitä, että tämä on erittäin kätevä ratkaisu. Kyllä, ja tässä tapauksessa voit ostaa keittiöt studio-keittiöihin hieman suurempana, koska sinun ei tarvitse selvittää, mihin pöydälle asetetaan, jotta se ei häiritse.

Seuraava vaihtoehto.

Zoning by valaistus

Tilan visuaalinen erottaminen valaistuksella

Tilan visuaalinen erottaminen valaistuksella

Tässä tärkeintä on tarkkailla suhteen tunnetta ja saada hyvä maku. Periaatteessa, jos valaistuksen suunnittelussa ei ole tietoa, on parempi tutustua suunnittelijan kanssa, koska täällä ei ole mahdollista ottaa riskejä. Loppujen lopuksi valaistus on juuri elementti, joka luo oikean ilmapiirin huoneeseen ja jos suunnittelet jotain väärää, voi osoittautua, ettet tehnyt mitään korjausta.

Meidän on tietenkin otettava huomioon kaikki tilanne.

Jos esimerkiksi käyttämällä valaistus sinulla on mielessä luoda talon rauhallinen ja kodikas, romanttinen tunnelma ja kalusteet valittiin ovat liian kirkkaita ja voimakkaita, on olemassa vaara, että kaikki valon osuvan kiilto huonekalut yksinkertaisesti tehdä tilaa ympäristö mahtipontista ja liian kylläinen. Siksi aina harkitse kaikkien huoneiston osien visuaalisia ominaisuuksia.

Yleensä olohuoneessa useimmiten laatoitettu lamppuja, häkit tai epätavallisia pöytälamput. Suoraan keittiössä on optimaalinen käyttää valonheittimia, ja ruokailualueen päälle voit ripustaa kattokruunut - se on erittäin viihtyisä.

Ja perehdymme vielä yhteen kaavoittamiseen.

Huoneen erottaminen erilaisilla viimeistelyaineilla

Esimerkki siitä, kuinka huoneen vyöhyke tehdään laatan ja laminaatin kontrastin mukaan

Esimerkki siitä, kuinka huoneen vyöhyke tehdään laatan ja laminaatin kontrastin mukaan

Tässä tapauksessa on kyse siitä, että kussakin erillisessä vyöhykkeessä sovelletaan yhtä väriä, joka poikkeaa toisesta toiminnallisesta alueesta.

Voit esimerkiksi käyttää erilaisia ​​taustakuvia, laatoittaa laminaattia olohuoneessa ja laatoittaa keittiössä.

Lisäksi voit hyödyntää tällaista tekniikkaa kuin monitasoisten tiloja. Esimerkiksi olohuone voidaan tehdä hieman keittiön alapuolella ja erottaa nämä huoneet mukavilla askelilla. Vaihtoehdot ovat itse asiassa paljon - täällä, ehkä, paljon riippuu mielikuvituksesta ja mahdollisuuksista.

Erilaiset kerrokset samassa huoneessa

Erilaiset kerrokset samassa huoneessa

Vaiheittainen ohje halutusta vaihtoehdosta varmasti on 99,9%, että toiveesi toteutuvat.

Puhutaan nyt yhdestä tärkeästä hetkestä.

Kuinka rationaalisesti käyttää keittiötilaa suoraan

Koska studiohuoneiston lähes kaikki kulmat näkyvät selvästi kaikkialla huoneessa, on huolehdittava siitä, että esimerkiksi likainen ruoka ei ole näkyvissä vieraille.

Tämä on varsin mahdollista siinä tapauksessa, että käytännössä toimivat keittiöt studiolle, jossa on sisäänrakennettu kaapit, astianpesukone, erilaiset hyllyt jne. On käynyt ilmi, että tällaisissa huonekaluissa voit piilottaa kaiken nopeasti ja älä huoli, että jotain on näkyvissä.

Esimerkki toimivaa keittiökalusta

Esimerkki toimivaa keittiökalusta

Lisäksi tällainen keittiö studiolle tulisi tehdä pintoilla, jotka on helppo hoitaa ja jotka eivät pelkää kosteutta. Se on yksinkertaisesti kaikkea kaikkea, jotta se olisi mahdollisimman nopea ja helppo puhdistaa.

Kaikista edellä olevista johtuu yksinkertainen johtopäätös - on erittäin tärkeää valita oikea keittiöstudio studiolle!

Tarkastelemme tätä asiaa tarkemmin.

Kuinka valita huonekalut keittiön studiossa

Me emme harkitse huonekalujen teknisiä ominaisuuksia, koska olemme jo puhuneet tärkeimmistä valintaperusteista.

On parempi pohtia, mitkä valmistajat ovat nyt suosituimpia ja miksi.

 1. Studio-sisustuksen tavarat Neva on hyvä keittiö ja yleensä kotimaisen tuotannon kaapin huonekalut. Se on suhteellisen halpa, laatu on korkeudessa.
 2. Ai Si -kalusteiden kalusteet ovat saatavilla edullisina sarjoina sekä yksinoikeuksin.
 3. Jos tarvitset epätavallista kokoonpanoa ja lyhyessä ajassa ja ilman laadun heikkenemistä, katsokaa kalusteyrityksen Proshin tuotteita - yleensä asiantuntijat tekevät kaiken nopeasti ja luotettavasti.
Ei-standardikokoonpanojen keittiöt

Ei-standardikokoonpanojen keittiöt

 1. Hyvä keittiö Appetite - voit tilata pinnan, sekä kiinteästä että muovista. Ja huomata, että on mahdollista poimia kaikki värit ja varjot.
 2. Mielenkiintoinen malli keittiöpaketista on Daria. Se näyttää alkuperäiseltä ja viihtyisältä.
 3. Jos haluat erittäin luotettavan vaihtoehdon, mutta samalla ei ole kovin kallista, niin on tällainen ratkaisu. Rimin keittiöt ovat Venäjältä valmistettuja huonekaluja italialaisissa laitteissa. Laadukkuutta tukee se, että kaikki tuotteet ovat taattu 24 kuukauden ajan! Hyväksy, tämä on pitkä aika.

Vinkki: riippumatta siitä, minkä valmistajan haluat, kiinnitä huomiota takuuhuoltopisteiden saatavuuteen.
Määritä etukäteen, mitkä osoitteet ovat hakemusten vastaanottopisteitä, miten ongelma ratkaistaan, mihin enimmäismääräaikaan varataan jne.
Siksi on välttämätöntä, että ei tapahdu palvelua sellaisenaan, mutta samaan aikaan ei ole mitään hyötyä sille.

Yhteenveto.

johtopäätös

Olemme selvittäneet, mikä on keittiö-studio ja miten se voidaan suunnitella. Toivomme, että sinulle annetut tiedot tulevat käytännössä käytännöllisiksi, ja voit luoda todella kodikkaan tunnelman talossa! Jos haluat tietää vieläkin enemmän, katsele video tässä artikkelissa - ehkä sinulle on jotain mielenkiintoista.

Onnistunut korjaus!

galleria

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 21