Kuhinja: dimenzije (42 slike) in pogledi

Vsaka sodobna kuhinjska niša je izbrana in nameščena z naslednjimi merili:

 • Videz;
 • Dimenzije in sposobnost prileganja v notranjost vaše kuhinje.
Glavna stvar je, da vstopi v kraj, ki mu je dodeljen.

Glavna stvar je, da vstopi v kraj, ki mu je dodeljen.

In če se moramo še vedno sprijazniti s prvim kriterijem, naša navodila posvečajo pozornost v posebnem oddelku spodaj, nato pa z drugo je vse bolj ali manj jasno. Zato, preden uživate v izbiri, vam predlagamo, da razumete standarde, ki so uvedeni in se pogosto uporabljajo pri izbiri kuhinjskih kotičkov.

Govorimo o standardih

Pravi kuhinjski kotiček.

Pravi kuhinjski kotiček.

Standardizacija je koristno merilo.

Na podlagi tega vam ponujamo naslednje parametre za izbiro izdelkov:

 • Kuhinja je prav;
 • Levi vogali;
 • Kuhinjsko pohištvo je univerzalno.

Vse je tukaj preprosto, toda celo ta preprostost zahteva pojasnitev in razumevanje.

Bodite pozorni! Merilo za izbiro desne levice je lokacija manjšega dela vogala glede na glavno zofo ali klopjo. Če se ob obrnjenem kavču večji kavč nahaja na desni, potem na desnem kotu, na levi strani - na levi strani.

Proizvajalci se trudijo, da ne bodo dodeljevali izdelkov na desni in levi ter izdelovali univerzalne izdelke, ki bodo z enako enostavnostjo vpisali v notranjost kuhinje. In tu so dimenzije pohištva v ospredju.

Dimenzije

Torej, v tovarniških izdelkih so naslednje velikosti:

 • Če smo začeli z velikim kavčem, je lahko njegova dolžina od 150 do 200 cm;

Za informacije! Trenutno so kuhinja vogali s posteljo. Smo v izgubi, da vam povemo, koliko, je uspešno in upravičeno, ampak. Če se odločite za nakup takega izdelka - transformatorja, ne pozabite, da mora biti dolžina praga ne manj kot 180 cm.

 • Majhni kavč ukrepi od 110 do 140 cm;
 • Neposredni sedeži morajo biti višina od 40 do 50 cm, globino od 50 do 70 cm;
 • Višina kota s hrbtom je lahko od 80 do 95 cm, pri uporabi dekorativnih elementov (izrezljane plošče), dodatnih polic in drugih, lahko doseže višino celotnega sklopa 1 meter ali več.
Vogali imajo lahko nenavaden videz.

Vogali imajo lahko nenavaden videz.

Seveda se lahko velikost kuhinjskih kotičkov, ki jih izdelujejo lastne roke ali narobe, razlikujejo in parametri ter na funkcionalno obremenitev. Velike kuhinje imajo pravico, da so za rešitve z območji v apartmajih v stropu, kombinirani kuhinja-jedilnica, kuhinja-dnevna soba, kjer bodo standardni pohištveni deli videti smešni. V tem primeru morajo biti dimenzije kuhinjskega kota sorazmerne z velikostjo prostora.

O tipih in izgledu

Ni važno, za katero kuhinjo izberete mehko pohištvo, za veliko kuhinjo ali za majhno kuhinjo v Hruščovih. V sodobnih prodajalnah pohištva in salonih je mogoče najti vse, kot v Yandexu. In tudi velikost kuhinjskega kotička ne bo igrala veliko vrednost, jo bo nadomestila cena izdelka.

Danes želimo poudariti najbolj priljubljene modele vogalov, ki so bili in ostajajo najbolj v povpraševanju. Torej, začnemo:

1
 • Izdelek Lord. To se lahko imenuje proračunsko, zahvaljujoč poceni materialom in majhnim velikostim, ta kotiček zlahka ustreza majhni kuhinji in bo tam zaslužil svoj zaslužen prostor.

Za proizvodnjo, laminirane iverne plošče ali MDF, ki posnemajo drevesne vrste: jabolka, oreh ali jelša. Komplet vsebuje tudi mizo in dve blazini. Za oblazinjenje uporablja usnjeno ali tkanino.

Komplet je univerzalen in enostaven za montažo tako za desni kot za levi kot, glavne dimenzije so dolge 152 cm, dolžina 112 cm, višina 87 cm, globina 50 cm.

No, Gospod, kaj je.

No, Gospod, kaj je.

 • Kot Magen. Ta vrsta ni precej drugačna od prejšnje. Vse iste iverne plošče in oblazinjenje istega materiala in dimenzije so enake, vendar v tem modelu so niše za kuhinjske pripomočke. Ta precej zanimiva detajl vam omogoča, da postavite tisto majhno stvar, ki ni, ne, in to prihaja v priročno. In tako kot vsako leto, ko pride v roko, in v pravem trenutku ni mogoče najti.
 • Možnost Favorite. To je pravi kotiček, ki ga je mogoče v celoti opisati kot mehko. Pohištveni izdelek je urejen v enobarvni raztopini. Kaj bodo, seveda, cenili ljubitelji mono cvetov. Celoten izdelek je oblazinjen v imitacijah usnja, kar olajša tudi nego.

Dimenzije se rahlo razlikujejo od tistih, ki so že omenjene, in predstavljajo 161 in 130 cm, globino 56 cm in višino naslonov 79 cm. Ta komplet ima tudi dve vgrajeni niše za kuhinjske pripomočke.

 • Modularni mehak kotiček. Univerzalni izdelek, ki se prilega vsakemu kotu, je glavna stvar, da so dimenzije dovoljene. Vsak del takšnega sklopa je ločen modul, ki ga je mogoče razstaviti precej samostojno in vam omogoča, da uredite svoj vrstni red dogovora v katerikoli inženirski različici. Kot na sliki.

Zanimiva rešitev v tem izdelku je polica sektor, ima več zunanjih police, ki bodo zanimive za ogled kuhinjske keramike in spominkov. Ta vrsta pohištva verjetno ne bo postavljena v majhno kuhinjo Hruščov, ampak v veliki kuhinji in kuhinji-jedilnica bo zahteval.

Vsak element (svoj modul) se lahko uporablja ločeno.

Vsak element (svoj modul) se lahko uporablja ločeno.

 • Zanimiva izbira je Madridski set. Z vsemi podobnostmi z mnogimi imenovanimi kompleti in velikostjo 175 in 135 cm ter medsebojno zamenljivostjo predmetov (desni in levi vogali) se tukaj uporablja kombinacija lesene + laminirane iverne plošče.

Poleg tega je v kompletu namesto dveh stolov dva stola z visokimi hrbtami. V pohištvenem nizu so tudi niše v zofah za vse vrste stvari, predstavljena miza s precej povprečno velikostjo, ne zmaga pravokotne, temveč ovalne oblike (ugotovite, katera izbira naj bo izbrana za kuhinjo).

 • Sestava Narcissus. To ni samo kotiček, to je odrešenje, primerna je za vsako majhno kuhinjo, tudi za Hruščov, čeprav za breve, tudi za ladjo. Ocenite velikost samega izdelka 110 in 110 cm. V tabeli v kompletu je ventil, ki vam omogoča, da v majhni jedilni mizi + dve blazini spremenite skoraj različico bar.

In pod klopmi so tudi niše za kuhinjske pripomočke. Za tem vogalom lahko udobno namestite družino štirih in možnost, da jo po jedi kompaktno namestite, bodo verjetno cenili lastniki majhnih stanovanj.

Narcissus je odlično ime.

Narcissus je odlično ime.

 • Kotiček Serge. Uporablja samo MDF in oblazinjenje ustrezne kakovosti. Zaradi te kombinacije so oblikovalcem zagotovili več standardnih možnosti in možnost prilagajanja velikosti po lastni presoji stranke.

V standardnih izvedbah so različice 150 in 150 cm ter 120 in 170 cm. V sofah so na voljo skrinje za kuhinjske pripomočke, v stolpiču ni blata, namesto njih sta dva stola. Barva MDF je lahko katera koli, iz najmanj 10 osnovnih materialov, tkanine za oblazinjenje pa se uporabljajo tudi iz vseh, ki so na voljo v katalogih.

Tukaj je Serge.

Tukaj je Serge.

 • Bergenski izdelek. Lahko ga imenujemo kuhinjska klasika - nič ni odveč. Stroge linije. Vendar se ta primer klasične uspešnosti ne bo mogel vgraditi v majhne kuhinje, saj so dimenzije teh zof bo 180 in 130 cm, seveda pa so različice 165 cm in dvakrat 130 cm, toda to je posamičen vrstni red, ki je verjetno izpolnjen za plačilo. V tem izdelku nima niše, prav tako pa morate sami izbrati mizo pod kotom.
 • Analog, ki se imenuje Orion. In čeprav je v naslovu prostorska tema, je vogal precej kuhinja in zemlja, nekaj podobnega priljubljenemu. Predstavlja ga en sam ansambel.

Pri izdelavi se les uporablja za ogrodje in iverne plošče za ogrodje karkase. Poliuretanska pena je odličen material za izdelavo naslonjal in sedežev, usnjena pa zajema vse izdelke. Na voljo so nize v zofah, vendar je mizo in blato še vedno treba izbrati ločeno (poiščite tudi najbolj priporočljive barve kuhinjskih sprejemnikov).

In kje je vesoljska tema?

In kje je vesoljska tema?

 • Kuhinjska obiska. Izvaja se v dveh osnovnih variantah: običajnem kuhinjskem kotu in kompletu s spanjem. V tem primeru so dimenzije prvega člena lahko 110 in 150 cm, oziroma 150 in 150 cm.

Set lahko vsebuje dva vrečka, izdelana v enem samem kompletu s celotnim izdelkom. Mere za vogal s privezom se pogajajo s prodajalcem. V tem izdelku so tudi najljubši materiali lesa, iverne plošče in usnjenih izdelkov.

 • Mehko pohištvo Sancho. Lahko ga varno imenujemo mehki kot univerzalne uporabe, saj bo količina materialov, ki se uporabljajo za oblazinjenje, omogočila, da se vpisuje ne samo v kuhinji, temveč tudi v dvorano. Idealna varianta območja v kombiniranih prostorih. Na voljo s posteljo v štirih standardnih velikostih. In tudi kotiček se lahko izvede pri posamezni izvedbi. Standardne velikosti, ki se uporabljajo v tem kotu, so 165, 175, 185 in 195 cm in v kateri koli smeri.
 • Kuhinjski artikel Diplomat. Možnost oblazinjenega pohištva z notranjimi škatlami za kuhinjo. Lari je precej velik in bo z veseljem vključil veliko kuhinjskih in gospodinjskih predmetov. Uporabljeni materiali za oblazinjenje vam omogočajo, da se prilegajo ne samo v kotu sobe.
 • Yulia's Kitchen Corner 5. Težko je reči, ali so bili štirje prejšnji modeli točno tam, kamor so šli, a to je popolna in neodvisna rešitev za kuhinjo.

Slušalke za sporočila ne potrebujejo veliko prostora, velikosti 150 in 104 cm pa lahko imenujemo proračunsko in se zlahka prilegajo v katerikoli kotiček. Zanimivo je videti mizo in blato. Z eno besedo, inteligentna možnost za majhne družine in kuhinje.

Težko je povedati, kje so bili prejšnji 4, a to je peti.

Težko je povedati, kje so bili prejšnji 4, a to je peti.

  • V proračun lahko vključite kuhinjski komplet Skif. Je zelo preprost in neprijetno. Lažje je imeti samo mizo in blato.
 • Caterina kotiček. Dovolj velik izdelek z dimenzijami 166 in 166 cm z glavnimi škatlami in nasloni. Izdelek za tiste, ki imajo radi zanesljivost in trdnost, a za majhno kuhinjo, seveda, bo okoren.
 • Kotni mehki frigat. Izdelek je nekoliko nenavaden, vendar privlači. Tako so lahko velikosti od 135 in do 185 glej. Izgleda zelo učinkovito. Da, poglej se.
Čeprav je vogal več kot rakovica.

Čeprav je vogal več kot rakovica.

Na koncu

Romunija proizvaja zanimive in kakovostne modele.

Romunija proizvaja zanimive in kakovostne modele.

Karkoli boste izbrali, modeli, predstavljeni ali nedoločene v materialu, ki naj bi vam služijo za dolgo časa. Kavč ni za eno sezono, tako da varčevanje vprašanja niso vedno primerno, in skrajšali video istega mnenja, glej (glej tudi članek "marec MDF Kuhinja: dobro razmerje kakovost-cena").

Galerija

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 39