Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² (70 kuvaa)

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² (70 kuvaa)

Oikea makuuhuone suunnittelu 9 m². auttaa sinua luomaan mukavan levähdysalueen niin pienelle alueelle. Tärkeintä mitä tarvitset on sänky, vaatekaappi ja yöpöydät tai niiden analogit, eli toimivat huonekalut. Loput voidaan luopua turvallisesti. Tässä artikkelissa tarkastelemme, kuinka voit koristella huoneen niin, että se on mukava, kaunis, viihtyisä ja samalla se mahtuu kaiken mitä tarvitset elämään.

Sisustustyypin valitseminen

Suunnittelussa taipumus käyttää eri tyylejä elementtejä yhtenä kokonaisuutena on yhä suosittu. Tämä tarkoittaa, että voit luoda todellisen sekoitus suosikki temppuja. Tärkeintä on, että ne yhdistyvät toistensa kanssa. Tämän ansiosta saat ainutlaatuisen, ainutlaatuisen muotoilun.

Tässä kuvataan joitain suosituimpia tyylejä, jotka sopivat pieni makuuhuone 9 m². Voit päättää vain niistä, jotka haluat toteuttaa kotonasi. Muista vain, että mikä tahansa tyyli valitset, valitse huonekalut ilman tarpeettomia yksityiskohtia.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² moderniin tyyliin

Moderni tyyli - se on laadukkaita materiaaleja, yksinkertaisuutta ja huonekalujen mukavuutta sekä alkuperäistä muotoa. Koristeina käytetään usein kuvia tai valokuvia. Erityisen suosittu on pop-taiteen tyyli.

Tämä muotoilu sopii pieneen makuuhuoneeseen. Jos haluat voittaa huoneen, valitse epätavallinen sängynpää tai poimi kuvia, jotka heijastavat sinun maistasi.

Modernin tyylin tärkein plus on se, että sitä on helppo muokata. Lisää kirkkaita tyynyjä neutraaliin huoneeseen, muuta verhoa, pari muuta yksityiskohtia ja se näyttää täysin uudelta.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² moderniin tyyliin
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² moderniin tyyliin

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² minimalismin tyyliin

Tämä tyyli, kuten nimestä käy ilmi, merkitsee huonekaluja ja sisustusta. Jokaisella esineellä on oltava tietty toiminto, muuten sitä ei yksinkertaisesti tarvita huoneessa. Kaikki lomakkeet ovat tiukkoja ja ytimekkäitä, tuotteet ovat yksinkertaisia ​​ja huomaamattomia. Mukava ilmapiiri voidaan luoda käyttämällä tekstiilejä: mattoja, tyynyjä ja vastaavia. Mutta sen määrä on kohtalainen. Verhojen sijaan käytetään usein rullakaihtimia tai kaihtimia.

Makuuhuone on 9 m². useimmiten valitaan kiinteät seinät yhdistettynä pieniin kirkkaaseen sisätilaan. Suosittu myös kontrastipeli, esimerkiksi mustavalkoinen.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² minimalismin tyyliin

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² klassisessa tyylissä

Klassinen tyyli pyrkii luomaan viihtyisä ilmapiiri johtuen pehmeästä ja harmonisesta yhdistelmästä koko tilan makuuhuoneessa. Huonekalut valitaan usein vaaleilla tai ruskeilla sävyillä. Viimeistelyyn käytetään neutraalia väriä - ei valkoista, mutta ei liian kylläistä. Seinät voidaan myös koristella koristeellisilla leikkuulaudoilla, stukkotuotteilla.

Klassikoissa käytetään aina parhaita materiaaleja. Huonekalut ovat yleensä puisia. Tekstiilit valitaan klassisesta kankaasta - jacquard, boucle, plush. Sisustus näyttää mukavia kattokruunut ja yövalot, maalaukset seinillä ja peilit kauniissa kehyksissä.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² klassisessa tyylissä
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² klassisessa tyylissä

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² eko-tyyliin

Eko-tyyli merkitsee luonnollisten materiaalien käyttöä sisätiloissa. Tämä koskee koristeita, huonekaluja, tekstiilejä ja sisustusta. Halutun vaikutuksen saavuttamiseksi voit käyttää puuta ja kiveä seinien tai lattioiden koristelussa, valita huonekaluja, joissa on säilynyt rakenne, suosivat luonnollisia kankaita.

Esimerkiksi alkuperäinen ratkaisu makuuhuoneeseen 9 m². sängyn pää on puusta tai bambusta. Se tulee välittömästi huoneen keskeiseen osaan ja antaa huoneelle tarvittavan mielialan.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² eko-tyyliin

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² skandinaaviseen tyyliin

Makuuhuone on skandinaavinen tyyli on yksi optimaalisista ratkaisuista järjestää 9 metriä tilaa. Kaikki kalusteet ovat yleensä erittäin toimivia. Tyyli ei salli jäykkää kehystä, joten sänky ja ympäröivä tila voidaan koristella erilaisilla esineillä. Voit esimerkiksi valita pukeutumispöydän, tai voit ottaa puulaatikon tai jakkarat samaan tarkoitukseen.

Lopetus on yleensä kevyt. Myös tässä tyylissä käytetään usein yhdistettyä versiota: yksi seinä on peitetty värillisellä tapetilla, ja loput on tehty yksivaiheiseksi. Liimaukseen valitaan seinä, jossa on ikkuna tai se, jossa sängyn pää on lepää.

Suurissa määrin voit käyttää puffoja, tyynyjä, huopia. Lyhyesti sanottuna kaikki tekstiilit, jotka tekevät huoneesta lämpimämpi ja kodikas.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² skandinaaviseen tyyliin
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² skandinaaviseen tyyliin

Värin paletti makuuhuoneeseen 9 m²

Pieni makuuhuoneen värimaailma on 9 neliömetriä. on yksi tärkeimmistä rooleista. Muista huomata kummalla puolella huoneen ikkunat menevät. Jos he menevät etelään, pysyvät neutraalina valkoisena tai kylmänä sävyinä (sininen, vaaleanvihreä). Jos pohjoiseen, lämpimät sävyt ja pastellivärit ovat parempia. Tässä tapauksessa käytä enintään 2 perusväriä mallissa.

Valkoinen makuuhuone 9 m²

Valkoinen on paras väri pienen makuuhuoneen viimeistelyyn, koska se täydentää tilaa täydellisesti. Sen lisäetuna on, että voit valita haluamasi väriset huonekalut.

Jotkut ihmiset pitävät lähes valkoisista huoneista. Joku lahoaa valkoisuutta puun sävyillä ja tekee huoneesta lämpimämpi. Ja joku haluaa lisätä kirkkaita värejä ja luoda todellisen kesän tunnelman.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - valkoinen väri
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - valkoinen väri

Makuuhuone 9 m² tummissa väreissä

Pimeät seinät eivät laajenna tilaa, mutta niillä on toinen suuri etu - ne varastavat huoneen kulmat, joten lopetat sen rajojen tuntemuksen. Olet kamarihuoneessa, joka rauhoittaa ja rentoutuu huonompi kuin tavalliset pastellisävyiset.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² ruskeat, siniset ja tummanharmaat sävyt toimivat hyvin. Voit ylläpitää tasapainoa kyllästys, käytä kevyitä vuodevaatteet ja sisustus.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² tummissa väreissä
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² tummissa väreissä

Makuuhuone 9 m² vastakkain sävyinä

Luo kontrastimateriaaleja makuuhuoneeseesi! Tämä tekniikka näyttää tyylikkäältä ja auttaa visuaalisesti vaihtamaan tilaa. Esimerkiksi erinomainen ratkaisu pitkänomaisten huoneiden maalaamiseen on kaukana seinämä tumma väri. Tämän ansiosta yleisellä neutraalilla taustalla näyttää olevan lähempänä.

Myös mielenkiintoinen vaikutus voidaan saavuttaa käyttämällä valokuvataustakuvia. Ne tulevat 9 metrin makuuhuoneen kontrastikeskukseksi ja antavat hänelle sopivan mielialan. Jos valitset kaupunkia, luontoa tai muuta etäisyyttä kuvaavaa kuvaa, se visuaalisesti poistaa huoneen rajat tähän suuntaan.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² vastakkain sävyinä
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² vastakkain sävyinä

Harmaa makuuhuone on 9 m².

Neutraali harmaa väri on erinomainen 9 m²: n makuuhuoneelle, koska se on erittäin rauhallinen ja jalo sävy. Sisustuksessa voit käyttää yhtä sen sävyistä ja pelata erilaisten kylläisyyden tai muiden tekniikoiden ansiosta.

Usein harmaa koristelu laimenee suosittujen keltaisten tai turkoosien väreillä. Yleensä kirkkaat tyynyt, kuvat ja muut elementit valmistetaan, mikä haluttaessa voidaan helposti vaihtaa toisiin, eri värimallilla.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - harmaa väri
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - harmaa väri

Makuuhuone 9 m² pastelliväreissä

Pastellivärit - tämä on suosituin värimaailma sisustussuunnitelmissa 9 m². Nämä sävyt ovat paljon helpommin yhdistettävissä keskenään kuin kirkkaita ja tyydyttyneitä. Lisäksi he todella rauhoittavat, mikä on erittäin tärkeää lepopaikalla. Useimmiten niitä käytetään klassisen tyylin suunnittelussa.

Pastellivärit voivat olla sekä lämpimiä että kylmiä. Tämä kannattaa pitää mielessä, jos valitset suunnittelun värin sen mukaan, kulkevatko ikkunat etelään vai pohjoiseen.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² pastelliväreissä

Viimeistely 9 metrin makuuhuoneeseen

Paavali

Riippuen tyylistä, on parempi valita laminaatti, parketti tai puulevy. Kattavuus voidaan jakaa diagonaalisesti - tämä laajentaa tilaa. Tämä menetelmä on erityisen tärkeä laajennetuissa tiloissa. Pieni makuuhuone 9 m². on myös tärkeää ottaa huomioon, että lattian pitäisi olla muutama sävy tummempi kuin katto, muuten huone tulee suljetuksi laatikoksi.

Vaihtoehtoisena päällysteenä voit valita lattian korkista. Tämän materiaalin suosio on sidoksissa taipumukseen käyttää luonnollisia materiaaleja talossa. Rakenteensa ansiosta korkki poistaa kuorman väsyneiltä jaloilta, ei anna kylmän kulkua, ja se on riittävän lämmin kosketukseen. Ylimääräinen lisä on äänieristys. Jos joku kävelee huoneen ympärillä, et kuule mitään, ja voit nukkua rauhassa. Toisin sanoen se on täydellinen materiaali lattiaan, joka todella auttaa rentoutumaan.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - lattian viimeistely

seinät

Yleisimpiä tapoja viimeistellä seinät makuuhuoneessa on 9 m². Onko maalaus. Useimmiten ne on tehty yhdellä värimallilla, ja katto on peitetty valkoisella maalilla. Se tapahtuu myös, että seinät kattoon on maalattu yhdellä värillä. Tämän tekniikan ansiosta näiden pintojen väliset rajat ovat hämärtyneet.

Myös 9-metrisissä makuuhuoneissa käytetään usein taustakuvia. Monille tämä pinta näyttää erityisen mukavalta. Kun valitset kuvan, harkitse huoneen tyyliä! Joten minimalistinen muotoilu, geometriset tulosteita ovat paremmat, ja klassikoita - kukkia. Pienikokoisen makuuhuoneen lisäksi sinun ei pitäisi valita päällystettä, jolla on suuri kuvio, koska se ilmeisesti syö tilaa.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Seinien viimeistely

katto

Paras vaihtoehto 9-metriseen makuuhuoneeseen on klassinen valkoinen katto. Joissakin tapauksissa et voi valita valkoista pinnoitetta, mutta esimerkiksi norsunluun tai muun sävyn, joka soveltuu paremmin muotoiluun.

Rakennusten osalta pienissä huoneissa ei todellakaan ole syytä käyttää monimutkaisia ​​monitasoisia kattoja - ne näyttävät liian alhaisilta ja raskailta. Ainoa ratkaisu, jolle voit luoda pienen sisennyksen, on kohokohdan sijoitus niskassa. Päinvastoin, tämä antaa tilaa kevyyttä.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - kattopäällystys

Sisustus ja tekstiilit makuuhuoneeseen 9 m²

Makuuhuoneessa on pinta-ala 9 m². on parempi antaa etusija vain niille aiheille, joilla on sekä toiminnallinen että koristeellinen rooli. Se voi olla tyylikäs päiväpeite sängylle tai tyynyksi yleisen muotoilun sävyinä. Tyylikkäimpiä kankaita viime aikoina ovat sametti, velour ja muhkea.

Tekstiilejä voidaan käyttää elementtinä, joka antaa huoneelle perusstandardin. Joten mielenkiintoinen ratkaisu on sänky, jossa on katos. 9-metrisessä makuuhuoneessa se on tärkein tyylirakennuksen elementti.

Verhot on ripustettava vain, jos ne sanotaan tyylillä. Toisessa tapauksessa on parempi kieltää tai korvata ne ikkunaluukkuilla tai suljetuilla verhoilla.

Skandinaavisessa tyylikkäässä ikkunat ovat usein täysin ilman tekstiiliainetta. Sen sijaan ne on sisustettu, laittamalla ikkunoihin kauniita kukkia. Myös vastaanotto on suosittu, kun seinä, jossa ikkuna sijaitsee, on koristeltu tapetilla.

Alueella 9 m². Kuvat tai kuvat tulevat erinomaiseksi sisustukseksi. He eivät käytä vapaata tilaa ja samaan aikaan asettavat huoneeseen tarvittavan mielialan. Jos haluat, että kuva tulee huomion keskipisteeksi, valitse kirkas kuva ja ripusta se päätylevyn päälle.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - sisustus ja tekstiili
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - sisustus ja tekstiili
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - sisustus ja tekstiili

Kuinka järjestää huonekalut oikein?

Kun järjestää huonekalut makuuhuoneessa 9 m². rakentaa huoneen arkkitehtuuriin. Jos se on suorakaiteen muotoinen, on toivottavaa saattaa se lähemmäksi neliömetriä. Sen lisäksi, mitä visuaalisia tapoja olemme keskustelleet viimeistelyteemalla, tämä voidaan tehdä huonekaluilla.

Jotta makuuhuoneessa olisi toimivaltainen asennus, on erittäin tärkeää miettiä varastoalueita. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sisäänrakennettuihin kaappeihin. Niiden sisällä on mahdollista jakaa leikkeitä erilaisten asioiden varastointiin: vaatteita, jalkineita tai vielä mitään. Kumpi vaatekaappi valitset, on toivottavaa, että siinä on peilattu ovet.

Jos haluat laittaa erillisen peilin 9 metrin makuuhuoneeseen, se on sijoitettava oikein. Paras vaihtoehto on se, että se heijastaa valoa, joka osuu siihen. Esimerkiksi vastapäätä ikkunaa. Älä suuntaa sitä kohti sänkyä, sillä kaikki eivät halua jatkuvasti nähdä heijastumistaan.

Mikä tahansa makuuhuoneen keskus on sänky. Välttääksesi pienen huoneen lastaamisen, vältä suuria huonekaluja. Joten, korkea vuode näyttää tarpeettoman suurilta, ja laajempi, joka on yli 2 metriä, "syö" liikaa alueelta.

On toivottavaa, ettei se työnnä sänkyä seinään. On parempi tehdä lähestymistapa molemmilta puolilta. Jos ei ole tarpeeksi tilaa sijoittaa yöpöytät siellä, tee ne tilauksesta.

Joskus on mahdollista järjestää sänky nurkkaan. Tämä ratkaisu vie paljon tilaa, etenkin suorakulmaisissa huoneissa, mutta makuuhuoneen sisätilat näyttävät melko epätavallisilta.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - miten järjestää huonekaluja
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - miten järjestää huonekaluja
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - miten järjestää huonekaluja
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - miten järjestää huonekaluja
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - miten järjestää huonekaluja

Valaistus makuuhuoneessa

Valaistus makuuhuoneessa on 9 m². Sen pitäisi olla pehmeää, mutta sen pitäisi riittää kaikkiin tehtäviin. Tämä vaikutus annetaan lampuilla, joissa on sävyjä tai erikoislamppuja. Pienessä huoneessa voit käyttää sekä pisteen että keskusjakoa. Kauneus jälkimmäinen on, että koska epätavallinen kattokruunu, se voi myös tulla mielenkiintoinen tyylistä liikkua.

Koska makuuhuoneessa on harvoja paikkoja ja en haluaisi miehittää yöpöydän tai lattian lamppuja, on parempi valmistaa lisävalaisimia.

Valaistus eri tasoilla tekee 9 metrin makuuhuoneesta tilavammaksi. Jos huoneen muotoa laajennetaan, ohjaa valon säteet lyhyemmiksi seiniksi. Ne erottuvat pidemmistä. Tässä tapauksessa jälkimmäiset näyttävät kauemmas kuin ne todella ovat ja huoneessa on taipuisa neliön muoto.

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - valaistus ja valaistus
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - valaistus ja valaistus

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva

Korjaa pieni makuuhuone 9 m². vaatii tarkemmin. Koko tilanne on suunniteltava siten, että se ei vie tarpeetonta tilaa ja on mahdollisimman toimiva. Olemme keränneet tämän valokuvagallerian sinulle niin, että näet niin monta alkuperäistä tekniikkaa kuin mahdollista ja käytät niitä suunnittelussa. Toivomme, että tämä kokoelma tulee kätevästi!

Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva
Makuuhuoneen suunnittelu 9 m² - Kuva

Video: Makuuhuone 9 m² - sisustus

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 20