Mechanical Kitchen Scale (36 kuvaa): mallien ominaisuudet

Herkullisten ruokien valmistelu vaatii tiukasti kiinni niiden kokoonpanoista. Siksi keittiö mekaaninen vaaka täällä tärkeä työkalu.

Loppujen lopuksi monet kulinaariset reseptit eivät kategorisesti salli mitään muutoksia osien suhteessa, ja tällainen mestariteos ei ole valmis ruoanlaittoon.

Scales - paras avustaja aloitteleville kulinaarisille: heidän kanssaan olemme rohkeammin kokeilemassa.

Scales - paras avustaja aloitteleville kulinaarisille: heidän kanssaan olemme rohkeammin kokeilemassa.

Erityisen tärkeää on punnita tuotteita valmistettaessa kapriisia leivonnaisia, eksoottisia kastikkeita, merkkituotteita ja kansallisia ruokia. Muuten kaikki mittausvälineet eivät ole yhtä tarkkoja kuin vaa'at - on parempi mitata vain pesuaineita, joissa ihanteellinen massan tarkkuus ei ole tärkeä.

Voit ostaa asteikkoja monissa rautakaupoissa, mutta myyjä-konsultti kertoo vain, mitä on kirjoitettu pakkauksessaan. Siksi on parempi määrittää etukäteen halutut ominaisuudet ja tyypit keittiötaskuja ostamaan juuri sitä mitä tarvitsemme.

Mekaanisten laitteiden ominaisuudet

 • Perinteiset mekaaniset vaa'at ovat paljon helpompi käyttää, ja niiden hinta on alempi kuin elektroniset vaa'at. Lisäksi ne eivät tarvitse paristoja, joten he eivät kieltäydy hätätilanteessa.
 • Näiden laitteiden toiminta perustuu painovoimaan erityisen joustavan mittausjousen kohdalla: kun se siirtyy, jousi liikkuu painon osoittavalla nuolella.
 • Klassiset vaa'at toimivat vastapainona rahtia, tasapainotusta.
Neliö on laite, jolla on indeksielementti.

Neliö on laite, jolla on indeksielementti.

 • Mittaus painoilla - kvadrantti johtuu jousen muodonmuutoksesta kuorman vaikutuksen alaisena. Painon ilmaisua osoitetaan liikkuva nuoli, joka on paikallaan asteittaisella asteikolla, kuten kuvassa on esitetty.
Analoginen laite

Analoginen laite

 • Mutta siinä on myös vastakkainen muunnos: levy itse liikkuu - asteikko ja merkki pysyy paikallaan. Nolla-asetus täällä tekee säätimen kotelossa.
 • Suurin paino on suurimmillaan niiden mittakaavassa, ja yhdellä osuudella on paino 10 - 50 g.

Se on tämä mekaaninen punnitus, joka on tarkistettu vuosisatojen ajan: paine-tekniikka tekee nuolista liikettä tällä valitsimella. Ja mitä enemmän paino tuotteita, sitä kauemmas nuoli kulkee.

Mekaanisten painojen tyypit

Classic vaa'at

Nämä ovat laitteita ilman mittakaavaa

Nämä ovat laitteita ilman mittakaavaa

Classic asteikot meille arkielämässä mukavampi ja punnitus niitä - aikaa vievää toimintaa: se on toinen joukko painoja. Suunnittelun Näiden vaakojen on aika vanha - se on rokkari-arm, ja se painoi ainesosa me tasauspainot vastapainoksi, mikä näkyy videon. Meidän painojen paino määrittelee lastimme painon.

Kiinnitä huomiota! Tämäntyyppinen tasapaino sopii täydelliseen pienten painojen joukkoon vähimmäisvirheen määrittämiseksi.

Nykyaikaiset laitteet

Modernit keittiön vaa'at ovat kaksi kehittynyttä tyyppiä: tilava kulho ja tasainen kätevä punnitusalusta.

Platform - vaihtoehtona kulholle, se koskee henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä.

Platform - vaihtoehtona kulholle, se koskee henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä.

 • Tällä alustalla punnitaan tuotteita suoraan keittovälineisiin. Muuten, heille vapaasti asetetaan suuret roikkuvat kala- tai muut mittatilaustuotteet.
Laitteet, joissa on kulho, ovat erittäin käteviä leivonnassa.

Laitteet, joissa on kulho, ovat erittäin käteviä leivonnassa.

 • Kulhoon mehtaamme helposti taikinan reseptin mukaan.
 • Jatkuvan nesteen painon funktiona lisäämme jatkuvasti tarvittavat ainesosat oikeaan määrään punnitukseen.
 • Tasojen monipuolisuus alkuperäiseen kulhoon on se, että niillä on pääsääntöisesti käytännölliset kourut ja kahvat.

Neuvoja: on parempi ostaa vaa'at kulhoon, joka ei ole kiinteästi kiinnitetty kehoon: sen sijaan on paljon helpompaa pestä ja laittaa toinen ruokalaji sijaan. Ja hyvin ihanteellisia malleja, joissa keho tallennetaan pienikokoisesti kulhoon.

Mekaanisten asteikkojen edut

Tunnetuilla mekaanisilla laitteilla on kiistämätöntä ja välttämätöntä etua.

 • Mekaaniset näytteet ovat puolet yhtä paljon kuin mikä tahansa niiden elektronisista näytteistä.
 • Ne ovat riippumattomia paristoista tai sähköverkosta, eikä mikään tekijä vaikuta niiden tarkkuuteen.
 • Näiden kanssa työskentelyn vaatimukset ovat paljon yksinkertaisemmat kuin elektronisissa malleissa (ks. Myös artikkeli elektronisista asteikoista keittiölle).
 • Mekaanisilla vaa'oilla punnitaan löysät, kiinteät nestemäiset tuotteet kymmeneen kiloon asti ja sähköiset vaa'at - vain 2-5 kiloa. Joten tehokkaat ja kestävät kalkit Salter (Salter) 074 kromi asteikot, jotka on varustettu suurikokoisella tasolokeroilla tuotteille, lasketaan 10 kiloa.
 • Niiden muotoilu on tyylitelty paitsi vanhoina päivinä, klassikoita, maata - on laitteita ja moderneja, kuohuviiniä yksityiskohdat keittiön sisätiloihin korkean teknologian, metallisen tyylin.

Jokaiseen makuun

Monipuolinen Soehnle

etalonom-tochnosti-esche-s-1868-goda-stali-nemetskie-Vesy-coenle

Täsmällisyyden taso vuodesta 1868 oli Saksan asteikko Sauenle.

 1. Nykyään Soenle on johtava henkilö- ja keittiömassojen myynti Euroopassa.
 2. Nämä suosituimmat mallit takaavat Sveitsin tarkkuuden ylivoimaisesta saksalaisesta kokoontumisesta.
 3. Ne ovat myös yksinkertaisia ​​ja kätevää käyttää ja ihailla heidän upea innovatiivinen muotoilu.
 4. Fabulous vaa'at Soenle 65029 keittiötuotemarkkinoiden kuin keskiaikainen alkemisti: soittaakseen divisioonaa 50 g koristeltu kellon vanha torni ja koristeltu koristeellinen kihara nuolella. Hyvä kulho messinki pitää 10 kg tuotteita. Luxury metalli niitit mahtava antrasiitti kotelo näyttää käsitöitä.

retro

Malli, tyylitelty retro.

Malli, tyylitelty retro.

 1. Vaa'at mekaaniset 1901 KG EKS / 4 pienemmällä maljalla (5 kg) antavat myös iloa XIX vuosisadan hengessä.
 2. Heillä ei ole teräviä kulmia ja tylsää suoruutta.
 3. Jaloisen mustan rungon taustalla, valettu kuin hyvästä valuraudasta, valkoinen, täydellisesti pyöreä soittaa hienostuneella nuolella on kontrasti.
 4. Meille on taattu enintään 20 gramman paino.

Ranskalainen eleganssi

Terraillonin (Terraillon) tyylin kauneus

Terraillonin (Terraillon) tyylin kauneus

 1. Ranskalainen malli Tradition 500 (Tradition) kuuluisasta Terraillon-yrityksestä on valmistettu tyylikkäästi klassisesta tyylistä.
 2. Iloinen punainen, muodikas kerma tai hieno musta runko, jossa on kaunis kuparikulho (1 litra ja 5 kiloa tuotteita, jotka sisältävät sitä) harmonisesti vaalentaa arvostetun tyylikkään keittiön sisätilaa.
 3. Universal-asteikot auttavat meitä mittaamaan painoa, ne ovat käteviä valmistettaessa ruokaa, helppo puhdistaa ja pestä irrotettava kulho.
 4. Niiden jakautumisella voi olla vain 10 g: n virhe.
 5. Ruostumaton teräs takaa tuotteen kestävyyden ja uutuuden säilymisen.
 6. Mitat ovat pienikokoisia: 24x21x26 cm, selkeä näyttö 18x18x8 cm.

Salter (Salter)

Alkuperäiset ja käytännölliset laitteet Salter

Alkuperäiset ja käytännölliset laitteet Salter

 1. Nykyaikaiset kehon mittakaavat Salter (Salter) 105 sekä Salter 106 on valmistettu luonnollisesta eksoottisesta kumipuusta, ja ruostumattomasta teräksestä kaadetaan kätevä alusta ja kulho.
 2. Kiiltävissä kromi-numeroissa 135 x 140 mm on merkitty 25 g: n jako. Painorajoitus on 7 kg.
 3. Tällaiset upeat kodinkoneet koristelevat keittiötä mökillä tai Provencen maaseudun huoletonta tyyliä.

Polaris (Polaris)

Yksinkertaisuus suunnittelussa, helppokäyttöisyys

Yksinkertaisuus suunnittelussa, helppokäyttöisyys

 1. Neuvostoliiton romaanin hengessä valmistettiin mekaaninen tasapaino Polaris. Erityisesti linja PKS 0208 vihreä tai valkoinen, jossa on sama punainen nuoli tuo mukavaa nostalgiaa.
 2. Käytännöllisellä tarjottimella mittaamme jatkuvasti kulinaarisia komponentteja ja säätöä täällä manuaalisesti - aina, kun asetamme nollaan maksimipainolla 2 kg ja yhden divisioonan hinta on 10 g.
 3. Toinen kadehdittava malli - PKS 0305 valkoisella, kirkkaalla tai aurinkoisella keltaisella värillä. Suuri 5 kg: n kulho pestään nopeasti ja koko laite on vaalea 340 g.

Scarlett Scarlett

Vesy-kompaktnye-mehanicheskie-SC-1210-OT-populyarnoj-Skarlett

Vaaka kompakti mekaaninen SC-1210 suosituilta Scarlettilta

 1. Heitä erottaa selkeät, suuret ja luettavat luvut.
 2. Skaalaa säädetään manuaalisesti, kulho on tilavuus 1,5 litraa ja enintään 3 kg: n paino, kahva ja suukappale, jotta nestettä ei pääse vuotamaan, lisäksi se on helppo puhdistaa.
 3. Alueen 25 g.

Gipfel (Gipfel)

Vaa'at ovat kauniita ja toimivat, korkealaatuisia, luotettavia, kuuluisan Gipfelin high-tech-tyyliin.

Vaa'at ovat kauniita ja toimivat, korkealaatuisia, luotettavia, kuuluisan Gipfelin high-tech-tyyliin.

 1. Niiden moderni muoto, helppo huolto ja kompakti, kulhoon, joka painaa jopa 5 kg helmeilevää ruostumatonta metallia, suuri ympyrä painon määrittämiseksi ja kehittynyt teräsmittamekanismi takaa moitteeton palvelun.
 2. Yrityksen ohje on saatavilla selittämään käytön vivahteita. Muuten on ilmoitettava, onko pesualtaat mahdollista pestä astianpesukoneessa.
 3. Lasista valmistetut elementit, upea muovi, ruostumaton teräs, puukytkinaskut tarpeellisiksi ominaisuuksiksi sisustuksessa.
 4. Moderni LED-valot, yksinomainen pienoiskoossa piirustukset mekaaniset vaa'at parantaa tyylillistä arvoa.
 5. Jos tasapainoa ei voida kiinnittää seinään, ne voidaan asettaa pöydälle, jos niissä on kumipäitä, jotta ne eivät pääse liukumaan.
 6. On parempi tehdä omat kädet erityisellä hyllyllä vaa'alle, ja laitteella on oma pysyvä paikka eikä häiritse ruoanlaittoa.

Hyödyllisiä vinkkejä

Metallirunko on kestävämpi kuin muovi: se ei repeä iskusta tai putoamasta.

Metallirunko on kestävämpi kuin muovi: se ei repeä iskusta tai putoamasta.

Kuten olemme nähneet, mekaaninen keittiö vaa'at auttaa valmistamaan mielenkiintoinen, maukas ja monipuolinen. Niiden tarkkuus meidän tapauksessamme - ratkaiseva hetki, taata ennustettavissa tuloksia muodossa yksinoikeudella kulinaarisia mestariteos (katso myös artikkeli Pääkriteerit - miten valita keittiö asteikko).

galleria

1
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7