Соларна кухиња (51 слика) – извор добре воље

Психологија жуте боје

Шта нас може пробудити од спавања ујутру? Чаша мирисног чаја, освјежавајућа кава, а такођер сунчана кухиња. Према психологима, сунчева светлост може пунити особу енергијом и позитивно током целог дана.

сунчана кухиња

Сунчано доручак

Ви сте, вероватно, приметили, као у облачним, мрачним данима, наше расположење се мења. Активност, радни капацитет се смањује, жеља за креирањем и стварањем нестаје.

Штавише, са продуженим боравком у таквој држави, вероватноћа пада у депресију се повремено повећава. Ако мислите да преувеличавамо утицај сунчеве светлости на особу, онда гледајте видео на Интернету.

Опције за решавање проблема

Имате среће ако се ваш стан налази на јужној страни куће - то указује да ујутро усташе и доручкујете с сунцем.

И шта да радим онима чији прозори иду на сјеверну страну? Да се ​​понашаш лоше расположење? Наравно да не.

Дизајнери, у непосредној близини са стилистима, научили су да раде чуда са ентеријером, стварајући величанствене пројекте као што су "соларна кухиња".

трске

Соларна кухиња - мекана топлота соларне палете

Они су у стању не само да надокнађују недостатке географске локације стана, већ и да подигну расположење у свакодневној монотони.

Постоји неколико могућности за трансформацију кухиње у удобан, сунчан угао.

  • Најједноставније - због унутрашњости, која садржи елементе жуте, наранџасте или њихове деривате;
  • Следећи начин освјежавања кухиње је промјена боје зидова, примјена свих расположивих технологија;
  • Трећа опција је украшавање. Додавање неутралног ентеријера са светлом додатком из соларног панела.

Сада о свакој тачки мало више.

Прочитајте и чланак о наранџастој кухињи.

1

Унутрашњост у светлим бојама

Када се користи у дизајну ентеријера соларне палете, мора се запамтити да прекривеност са жутим бојама може изазвати неугодност. Да се ​​ово не деси и дизајн кухиње не испада да је блистави, дозирање је неопходно како у погледу броја светлих тонова, тако и по интензитету.

Због чињенице да се жута палета савршено поклапа са основним бојама, црна, бела, плава, комбиновани кухињски сетови су веома популарни (погледати чланак о комбинованим кухињама). Иначе, руски произвођачи успешно усвајају искуство страних колега у дизајну намештаја, и постали су активнији у кориштењу сјајних фасада (фотографија).

стамбено питање

Пример модерног дизајна од руских произвођача (Камисхин)

Цена за ексклузивну верзију апартмана је нешто већа од стандардног, стандардног намештаја. Али ово је такса за оригиналност коју доносе у цјелокупном стилу куће.

Семимери у дизајну

Ако из било ког разлога нећете мењати кухињски сет, а жеља за ажурирањем унутрашњости не оставља вас, можете се сетити нешто друго. На пример, бојите зидове, плафон или подове на сунчевој светлости.

Захваљујући модерним грађевинским материјалима, можете то учинити сами и неколико дана.

  • За зидове можете понудити: прање позадине, разне малтере, пластичне плоче, керамичке плочице, мурале;
  • За плафон: облога израђена од природног дрвета, распрострањени стропови, кити, боје на бази воде, декоративни панели, гипсани плафони, спуштени плафон;
  • За подове: плочице од природног камена, линолеум, ламинат отпоран на влагу, самонивелишни подови.

Идеја попуњавања пода у жуту довела је до преношења стамбеног питања. Као што је то учињено и шта се десило, можете погледати на крају чланка (упутства произвођача на званичним веб страницама). У овој причи постоје и друга интересантна решења која заслужују вашу пажњу.

Савет! Приликом избора материјала, не заборавите главне истине о томе како површинска текстура може визуелно прилагодити волумен и димензије простора. Сјај фасада, визуелно проширење мале просторије и тупост - дају топлину и удобност.

Соларна кухиња (51 слика) - извор добре воље

Топла боја, одлична позадина за било који ентеријер

Прочитајте и чланак о жутој кухињи.

Ми стављамо акценте

Не размишљајте само о кардиналним мерама, као што је замена кухињске гарнитуре или облога зидова. Живот се може обновити на једноставнији начин. Да бисте то урадили, потребна вам је ваша жеља и мало маште.

Соларна кухиња (51 слика) - извор добре воље

Новост са детаљима

Веома стилски ће изгледати као нова стаклена кухињска бочица (скилали). Овај елемент се релативно недавно појавио на руском тржишту. Али захваљујући спектакуларном изгледу и једноставној инсталацији, брзо смо стекли популарност са нашим сународницима.

Завесе ће такође моћи да претворе собу и направи свеже ноте у обичном ентеријеру. Сада су завјесе од природних материјала, платна, твееда, сатена, памука врло актуелне. Орнамент на тканини се може повезати с прекрасном лампом или украсном вазом.

Ламелни плафони се такође сматрају предметом за брзу промену унутрашњости. Уз њихову помоћ можете поставити потпуно ново расположење за собу. Точно осветљење ће благо зонирати простор, декоративно осветљење, дати романтизам, боје плафона постаће хармоничан наставак стилских одлука уопште.

Соларна кухиња (51 слика) - извор добре воље

Једноставно, концизно и функционално

Дакле,

Размотрили смо неколико опција, како користите једну светлу боју, можете оживити неутралан монохроматски ентеријер. И коначан избор, како би се соларна кухиња сместила у вашој кући, одлучите.

Галерија

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 73 =